CSFD Movie Preview

Při najetí myší na odkaz na film se zobrazí náhled jeho profilu.

< 脚本CSFD Movie Preview的反馈

提问/评论

§
发表于:2021-07-07

Ahoj, nvm, jak tě jinak kontaktovat, tak takhle :-) Pěkný skript, díky za update na novější verzi. Ale je tam chyba. Když přejedu po nějaké episodě, např. Lokiho a pak myší ukážu na samotnou sérii Lokiho jako takovou, tak si to pamatuje informace o tom díle a nezobrazí samotný seriál.

Endif作者
§
发表于:2021-07-08

Díky za report! Opravím :-)

§
发表于:2021-07-22

Ahoj, chválim tvoj skript. Bolo by možné do náhľadu doplniť aj ďalšie infomácie o filme? Napr. počet hodnotení, originálny názov filmu a podobne?

Endif作者
§
发表于:2021-07-23

Díky za reakci. Podívám se na to, název určitě přidám.

§

2 lidi mě upozornili na to, že nějak konfliktuje můj skript s tvým :-) Nenapadá tě nějaký důvod? Já to u sebe totiž nedovedu vyvolat.
Problém je prej při přejetí na mé menu (CC v horní nabídce) a zobrazí se film :-D

Přemýšlím, jestli nemám nějak blbě napsanou třídu. Mně to ale ne a ne udělat, tak kdo ví, jestli to není ještě kvůli něčemu jinému.
Řešíme to tady

Jinak mě napadlo potenciální vylepšení skriptu - že by to počkalo se skrytím a když by třeba během 0.5s uživatel přejel na tvůj detail, mohl by tam klikat i na odkazy. Rovnou by tak mohl na scénáristy/herce/atd

§

To s tím náhledem jsem vyřešil. Měl jsem , změnil jsem na a fachá to. Netuším proč, ale náhled se nezobrazuje :-)

Endif作者
§
发表于:2021-07-26
编辑于:2021-07-26

Díky za nápad - zamyslím se, jak to udělat uživatelsky přívětivě. S tím rel="nofollow" je to zajímavá finta :-)

§
发表于:2021-07-26

Aha, vidím, že jsem to psal v HTML... :-D Tak ještě jednou, ten <a href="#"></a> změněn na <a href="javascript:void()"></a> :-) Zajímavé, jak to převedlo na nofollow :-)

发表回复

登录(不可用)以发表回复。

QingJ © 2025

镜像随时可能失效,请加Q群300939539或关注我们的公众号极客氢云获取最新地址